Normalizacija proizvodnje Toyotinih fabrika u junu

Bez autora
May 17 2011

Nakon samo jednog meseca rada sa smanjenim kapacitetom, proizvodnja u pet Toyotinih evropskih fabrika se vraća na nivo koji je bio pre zemljotresa. Toyota Motor Europe (TME) je objavila da će se proizvodnja u Evropi u junu mesecu vratiti na nivo koji je bio pre zemljotresa, jer su rešeni problemi sa isporukom delova od japanskih dobavljača.Posle ove normalizacije proizvodnje i prošlonedeljnog saopštenja iz kompanije Toyota, proizvodnja u Japanu povećaće se pre nego što je očekivano, a Toyotini kupci mogu da očekuju normalno vreme isporuke vozila proizvedenih u Evropi i Japanu.

Normalizacija proizvodnje Toyotinih evropskih fabrika u junuNakon samo jednog meseca rada sa smanjenim kapacitetom, proizvodnja u pet Toyotinih evropskih fabrika se vraća na nivo koji je bio pre zemljotresa.

Toyota Motor Europe (TME) je objavila da će se proizvodnja u Evropi u junu mesecu vratiti na nivo koji je bio pre zemljotresa, jer su rešeni problemi sa isporukom delova od japanskih dobavljača.

Posle ove normalizacije proizvodnje i prošlonedeljnog saopštenja iz kompanije Toyota, proizvodnja u Japanu povećaće se pre nego što je očekivano, a Toyotini kupci mogu da očekuju normalno vreme isporuke vozila proizvedenih u Evropi i Japanu.

Fabrike koje od 1. juna uspostavljaju 100 posto proizvodnje su: Toyota Motor Manufacturing - Velika Britanija (TMUK), Toyota Motor Manufacturing - Turska (TMMT) i Toyota Motor Industries - Poljska (TMIP). Toyota Motor Manufacturing Francuska (TMMF) je već objavila povratak na normalni nivo proizvodnje od 16. maja.

TME je privremeno redukovala proizvodnju krajem aprila i u maju. TME je prodala 808.311 vozila (Toyota i Lexus) u 2010. i namerava da poveća obim prodaje u 2011. godini.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik